Menu

Honingraat dubbel mooie plissee zonwering

Een Duette® plisségordijn bestaat uit een doek in honingraat structuur welke zich in plooien opvouwt wanneer u het omhoog trekt. De honingraat structuur zorgt voor een isolerende luchtlaag in de kamers van de stof. Daardoor verkrijgt u een effectieve warmtewering en in de winter extra isolatie tegen de kou van buitenaf.

Collectie

De honingraat en Verocell plissee is verkrijgbaar van Sunway, Erfal, Flex Color, Verosol, Multisol en Copa, in verschillende plooien 25 mm, 32 mm, 38 mm en 64 mm. Onze grote Duette® stoffen collectie biedt u de keuze uit ruim 220 kleuren netjes gepresenteerd in onze overzichtelijke stalenboeken.
In onze showroom ziet u deze honingraat plisse op ware grootte en volledig werkend opgehangen.
U bent welkom deze uit te proberen.

Twin systeem

Met de combinatie van twee verschillende stoffen in het Twin systeem kunt u overdag genieten van het uitzicht door een transparante stof, om in de avond over te schakelen naar een half-transparant of verduisterende stof voor extra privacy.

Top Down Bottom Up

Met het Verosol Top Down Bottom Up systeem, kunt u de honingraat of plissee stof op elke niveau voor uw raam neerlaten. Vooral prettig als u op galerij flat woont of in een beneden woning. Voorbijgangers kunnen u dan niet zien, maar u kunt hen wel zien.

Ons nieuwe magneet frame

Nu niet meer schroeven, niet meer boren met ons uitneembare magneet easy frame. Jaloezie, plissé en honingraat plissee met handgreep, super eenvoudig te monteren en te bedienen.
Top kwaliteit van onze Duitse fabrikant. Bekijk dit moois in de showroom van Protectsun raambekledingen in Amsterdam West. (klik rechts op het plaatje voor meer foto’s)

Showroom

Protect Sun is de bekende honingraat en plissegordijn speciaalzaak in Amsterdam West.

Laat u vrijblijvend voorlichten en bekijk de grote collectie van diverse honingraat plisse merken
in onze showroom www.allprotectsun.nl.

Foto’s

Heeft u de grote foto’s op deze website al gezien ?
Klikt u op een foto en zie de vergroting.

Bekende merken raamdecoraties en zonwering in Nederland zijn Sunway, Verosol, Luxaflex, Velux, Inside Blinds, B en C, Toppoint, Erfal, Verdeco, Multisol, Flex Colors, Wood en Washi, Zonnelux, ABZ, Copa Home, Dib blinds, Neher, Verano, Sunprotect, Unilux, Keje, Dickson Constant, Swela, Somfy, Schlappi, Betalux, Rainbow, Roma en Markies Klassiek

Kiest u voor Protect Sun ® in Amsterdam, dan kiest u voor kwaliteit
en goede service,….ook na uw aankoop.

Overtuig u zelf !  Leest u de reviews in ons gastenboek

Protectsun is de speciaalzaak sinds 1988 in zonwering, warmtewering en raambekleding in Amsterdam.Met onze 34 jaar ervaring kunnen wij u dan ook u goed van dienst zijn.
Scherpe prijzen, persoonlijk en deskundig advies, maakt het u gemakkelijk een keuze uit onze collectie te maken. Professioneel opmeten met digitale laser meetapparatuur, bij u thuis en kantoor geeft een perfecte passing van uw gordijnen. Vakkundige en schone montage door onze eigen monteurs, maken dat wij uw huis of kantoor mooi en netjes achterlaten.
Bent u op zoek naar onze service, kwaliteit met goede garantie en voordelige prijzen.
Komt u dan naar Protect Sun zonwering, raambekleding, gordijnen en warmtewering winkel
aan de  Bos en Lommerweg 152 in Amsterdam West .
Belt u voor informatie: 0206825684 , email  info@protectsun.nl of komt u vrijblijvend langs
voor een passend advies op maat.

Wij komen naar u toe in Amsterdam en verder..

Protect Sun ® zonwering en raambekledingen heeft haar klanten in regio Amsterdam.Maar wij bezoeken u ook in Amstelveen, Diemen, IJburg, Houthavens, Duivendrecht, Abcoude, Weesp, Haarlem, Zaandam, Oostzaan, Aalsmeer, Schiphol ,Badhoevedorp, Almere, Muiden, Muiderberg, Loosdrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Het Gooi, Soesterberg, Hilversum, Blaricum, Laren, Naarden, Soest, Den Bilt, Bilthoven, Den Haag…
Staat uw woonplaats er niet bij?  Vraagt het ons s.v.p.!

Protectsun raamdecoratie, gordijnen en zonwering vindt u ook op de landelijke website   www.startpagina-zonweringen.nl

sitemap | disclaimer | Privacy verklaring (AVG)