Honingraat dubbel mooie plissee zonwering

Een Duette® plisségordijn bestaat uit een doek in honingraat structuur welke zich in plooien opvouwt wanneer u het omhoog trekt. De honingraat structuur zorgt voor een isolerende luchtlaag in de kamers van de stof. Daardoor verkrijgt u een effectieve warmtewering en in de winter extra isolatie tegen de kou van buitenaf.

Collectie

De honingraat en Verocell plissee is verkrijgbaar van Sunway, Erfal, Flex Color, Verosol, Multisol en Copa, in verschillende plooien 25 mm, 32 mm, 38 mm en 64 mm. Onze grote Duette® stoffen collectie biedt u de keuze uit ruim 220 kleuren netjes gepresenteerd in onze overzichtelijke stalenboeken.
In onze showroom ziet u deze honingraat plisse op ware grootte en volledig werkend opgehangen.
U bent welkom deze uit te proberen.

Twin systeem

Met de combinatie van twee verschillende stoffen in het Twin systeem kunt u overdag genieten van het uitzicht door een transparante stof, om in de avond over te schakelen naar een half-transparant of verduisterende stof voor extra privacy.

Top Down Bottom Up

Met het Verosol Top Down Bottom Up systeem, kunt u de honingraat of plissee stof op elke niveau voor uw raam neerlaten. Vooral prettig als u op galerij flat woont of in een beneden woning. Voorbijgangers kunnen u dan niet zien, maar u kunt hen wel zien.

Showroom

Protect Sun is de bekende honingraat en plissegordijn speciaalzaak in Amsterdam West.
Laat u vrijblijvend voorlichten en bekijk de grote collectie van diverse honingraat plisse merken
in onze showroom www.allprotectsun.nl.

Foto’s

Heeft u de grote foto’s op deze website al gezien ?
Klikt u op een foto en zie de vergroting.

Bekende merken raamdecoraties en zonwering in Nederland zijn Sunway, Verosol, Luxaflex, Velux, Inside Blinds, B en C, Toppoint, Erfal, Verdeco, Multisol, Flex Colors, Wood en Washi, Zonnelux, ABZ, Copa Home, Dib blinds, Neher, Verano, Sunprotect, Unilux, Keje, Dickson Constant, Swela, Somfy, Schlappi, Betalux, Rainbow, Roma en Markies Klassiek

Kiest u voor Protect Sun ® in Amsterdam, dan kiest u voor kwaliteit.

Overtuig u zelf !  Leest u de reviews in ons gastenboek

Protectsun is een speciaalzaak in zonwering en raamdecoraties in Amsterdam.
Scherpe prijzen, persoonlijk en vriendelijk advies, maakt het u gemakkelijker een keuze uit onze collectie te maken. Deskundig opmeten met de nieuwste digitale laser meetapparatuur, bij u thuis of op kantoor geeft een perfecte pasvorm van uw bestelling. Vakkundige en stofvrije montage door onze eigen geschoolde monteurs, maken dat wij uw huis of kantoor mooi en schoon achterlaten.
Bent u op zoek naar deze service, kwaliteit met goede garantie en voordelige prijzen.
Dan bent u bij Protect Sun zonwering en raambekleding winkel aan de Bos en Lommerweg 152 in Amsterdam West aan het juiste adres.
Bel ons voor informatie: 0206825684  of komt u vrijblijvend langs.

Wij komen naar u toe in Amsterdam en verder..

Protect Sun ® zonwering en raamdecoraties bezoekt haar klanten in regio Amsterdam.Maar wij komen ook naar u toe in Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Weesp, Haarlem, Zaandam, Oostzaan, Aalsmeer, Schiphol ,Badhoevedorp, Almere, Muiden, Muiderberg, Loosdrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Het Gooi, Soesterberg, Soest, De Bilt, Den Haag…
Staat uw woonplaats er niet bij?  Vraagt het ons s.v.p.! 

Protectsun raamdecoratie en zonwering vindt u ook op de landelijke website   www.startpagina-zonweringen.nl

sitemap | disclaimer | Privacy verklaring (AVG)